Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΔΡΑΜΑ-

Βούλιαξε από κόσμο ο Δημοτικός Κήπος
Και επίσημα…ξεκίνησε η «Ονειρούπολη»

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έγιναν τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας της «Ονειρούπολης», Τραγούδι, Χορός, Βεγγαλικά δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης κηρύσσοντας την έναρξη λειτουργίας της «Ονειρούπολης» υπογράμμισε:
«Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι υπερήφανος που είμαι Δήμαρχος σε αυτήν την πόλη που ξέρει να δημιουργεί και έχει φτιάξει αυτό το ανεπανάληπτο χωριό του Αη Βασίλη, το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα.
Υποκλίνομαι σε όλους εσάς που έχω την τιμή να υπηρετώ, στους υπαλλήλους του Δήμου, τους Δημότες εθελοντές που δημιούργησαν το υπέροχο χωριό του Αη Βασίλη. Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι η Δράμα είναι πλέον χριστουγεννιάτικος προορισμός».
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Δράμας κάλεσε τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Κωστή Σημιτσή να χαιρετήσει την έναρξη της «Ονειρούπολης».
Ο Δήμαρχος Καβάλας ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και ανέφερε:
«Ευχαριστώ τους Δραμινούς που δίνουν το παράδειγμα με αυτήν την πανέμορφη εκδήλωση… Συγχαρητήρια σε όλους για την «Ονειρούπολη» της Δράμας, για την Δράμα των ονείρων σας…Χτίζετε μια Δράμα όμορφη, μια πόλη πρότυπο.
Η συνεργασία είναι ένας στόχος, γιατί μπορούμε να κερδίσουμε όλοι.
Και να θυμάστε όλοι και το θυμόμαστε και εμείς πάνω απ’ όλα, γιατί είναι δικιά σας εντολή ότι αυτά τα τριάντα χιλιόμετρα που βρίσκονται ανάμεσα στην Δράμα και την Καβάλα δεν μας χωρίζουν.
Μας ενώνουν και μας κάνουν όχι γείτονες, αλλά αδέρφια.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην «Ονειρούπολη», καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Στην συνέχεια ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας Κώστας Μαρτάκης…άνοιξε επίσημα τις πύλες της «Ονειρούπολης» με μια μοναδική συναυλία, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες του χωριού του Αη Βασίλη.
«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την συμμετοχή σας στην αποψινή εκδήλωση» ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης που χαρακτήρισε την «Ονειρούπολη» μία από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Ελλάδα.
Η Οργανωτική Επιτροπή της «Ονειρούπολης» ευχαριστεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας, την Δημοτική Αστυνομία, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Υπηρεσία Πρασίνου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διοργάνωση της Τελετής Έναρξης.
Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Σχολή Χορού της Έλενα Αγγέλοβα Καλφοπούλου και την Βίκυ Γλάρου για την χορογραφία της Τελετής Έναρξης, τον Βασίλη Τερζόπουλο (1ο νικητή του διαγωνισμού παραμυθιού 2008) και φυσικά τους Δημότες Εθελοντές του Δήμου Δράμας που δημιούργησαν το υπέροχο Χωριό του Αη Βασίλη.